Radio Emigranti Hallgassa élőben

Radio Emigranti
 • Albánia

 • Helyi zene / Világzene

Radio Emigranti, e krijuar në vitin 2006, është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Vlorenj.Com dhe RadioEmigranti.Com. Kjo radio mund të dëgjohet me një kompjuter që përmban një program që “lexon” formatin mp3 si Windows Media Player, Real Player, iTunes dhe shumë të tjerë. Të gjithë ne që jemi në emigracion kemi mallin për vendin tonë, për të afërmit tanë, madje edhe për gurët e vendlindjes. Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja për të ecur përpara. Pikërisht këtë synon të bëjë RadioEmigranti : të krijojë disa momente çlodhëse për emigrantët shqiptarë kudo që janë. Radio Emigranti egy sugárzott rádióállomás Albánia, Helyi zene / Világzene formátumban sugárzott


Radio Emigranti
Radio Emigranti
4.5/5 alapján 4 szavazat

Hasonló állomások

RFI Monde RFI Monde
 • Albánia
 • Talk rádió

RFI est une radio française d’actualités, diffusée mondialement en français et en 12 langues RFI Monde egy sugárzott rádióállomás Albánia, Talk rádió formátumban sugárzott

Quran in Albanian Quran in Albanian
 • Albánia
 • Talk rádió / Iszlám zene

This radio station broadcasts the meaning of the Koran in Albanian. The station is owned by the Quran in Albanian egy sugárzott rádióállomás Albánia, Talk rádió / Iszlám zene formátumban sugárzott

Alfa dhe Omega Radio Alfa dhe Omega Radio
 • Albánia
 • Popzene

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started Alfa dhe Omega Radio egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene formátumban sugárzott

Cmendina Radio Cmendina Radio
 • Albánia
 • House

Cmendina is an Internet Radio station broadcasting from Albania, provides House music Cmendina Radio egy sugárzott rádióállomás Albánia, House formátumban sugárzott

City FM City FM
 • Albánia
 • Hits / Sport

Showbiz, Impossible, Top 5, Sport, Live DJ, Back in Time, Special Guest, Greatest Hits, Golden City FM egy sugárzott rádióállomás Albánia, Hits / Sport formátumban sugárzott

Available on Google Play

FACEBOOK